Quaderns de bitácora de Periodisme

Publicado: 16 diciembre, 2011 en Blogs, Internet, Periodisme, Uncategorized
Etiquetas:, , ,

Darrerament, i fruit del postgrau Comunicació Digital que estic cursant a la Universitat Blanquerna de Barcelona, no paro de discutir sobre la implicació que la web 2.0 té en el periodisme i la comunicació. Hi he estat pensant i reflexionant per finalment adonar-me que, enfront de tots aquells que diuen que tot està canviant, jo penso que NO TOT CANVIA. És cert que canvia el suport, el públic, el context i la tecnologia d’escriptura i de lectura. Però el que no ha canviat ni un mil·límetre és la necessitat humana d’informar-se i ser informat, de comprendre, reflexionar, comunicar-se i sentir-se acompanyat i reconegut. D’aquí l’explosió dels blogs i bloggers arreu del món, persones amb ganes de comunicar enfront d’altres amb ganes de ser informades. Persones amb ganes de compartir enfront d’altres amb ganes de sentir-se acompanyades.

De blogs n’hi ha de totes les temàtiques i amb tot tipus de continguts. Jo, us en deixo aquí un llistat que parlen i reflexionen sobre Periodisme i Comunicació, uns espais de reflexió que pot ajudar-nos a la professió a veure cap on caminem, o millor dir, cap on no hauríem de caminar.

233 grados.com / Grupo Dixired
Periodistas 21 / Juan Varela
Digital Media Weblog / José Luis Orihuela

Periodismo 2015 / Jesús Gordillo
Papers papers / Toni Piqué i altres
Infotendencias.com / Varis

Periodismociudadano.com / Óscar Espíritusanto
Ciberprensa / Fernando Tellado i altres
LolacomoMola / Silvia Cobo
Audiencias / Adrián Segovia

El Blog de Enrique Dans / Enrique Dans

Bé, confio que us siguin interessants i d’utilitat. I perquè no tot és periodisme en aquesta vida. Canvio el xip i me’n vaig a la cuina. Us recomano un altre blog falsariuschef.com, una divertida manera d’aprofitar el temps i les restes del rebost i la nevera alhora que et permet ser creatiu i innovador a la cuina. Si per aquests Nadals voleu preparar un aperitiu sorprenent als vostres convidats, us recomano els Berberechos Sarkozy, juntament amb unes olives arrebossades i un bon Dry-martini. Elegant i original!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s